Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2022 - #113

Urbanisme

Sant Bartomeu del Grau rep l’Estudi de desenvolupament urbanístic de la urbanització La Serra

Lliurat el document que permetrà plantejar estratègies per completar la gestió urbanística de la Urbanització.

El POUM vigent del municipi, de 2011, delimita per La Serra el PAU-1,  amb l'objectiu de completar la urbanització i efectuar les cessions de vials i d’ espais lliures, per tal de poder edificar un total de 52 habitatges pel sistema de reparcel·lació en la modalitat de compensació bàsica. En l’ actualitat només 18 parcel·les es troben edificades.

L’Estudi completat ha establert, després d’una anàlisi exhaustiva i d’un procés de participació ciutadana, una diagnosi d’aquesta problemàtica complexa, que ha obert la porta a les estratègies on s’han plantejat diferents alternatives. Les estratègies plantejades  concreten les seves característiques fonamentals: actuacions, calendari, pressupost, facilitat de gestió, avantatges i inconvenients.

Aquest document contribuirà a la presa de decisió per part del govern municipal de l’opció més convenient de forma prèvia a l’activació de les figures o instruments urbanístics pertinents, alhora que servirà també per argumentar, d’una manera fonamentada, amb els veïns i propietaris del sector.

El treball s’ha abordat des de la visió de la futura agenda 2030 aportant també un document  de metodologia, anàlisi i pre-diagnosi que servirà de gènesi a la futura agenda del municipi.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #113 - Juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua