Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2022 - #113

Urbanisme

L’estudi lliurat a Rellinars diagnostica i encara l’estratègia per la urbanització Les Codines

L’estudi presenta tres estratègies d’actuació per tal d’abordar la problemàtica de la urbanització i diferents alternatives.

L’Ajuntament de Rellinars va sol·lictar assistència per estimar els costos d’urbanització de la urbanització de baixa densitat anomenada Les Codines situada a l’extrem nord del municipi, valorar les possibles modificacions de planejament per facilitar l’execució de les obres, i determinar l’estat i cobertura dels serveis d’aquest àmbit, així como la seva viabilitat econòmica.

El POUM de Rellinars va ser aprovat definitivament l’any 2015, però es va declarar nul de ple dret per un defecte de forma, fet que ha tornat a posar en vigència les antigues Normes Subsidiàries de planejament. No obstant això, l’Ajuntament un cop esmenat l’error, ha començat els tràmits per aprovar-lo novament sense modificar el contingut.  Aquest instrument delimita dos sectors de Sòl Urbà No Consolidat; el PAU 2 Les Codines Sud-Oest, amb l’objectiu d’obtenir la cessió de sòl per espais lliures i equipaments, i el PAU 7 Urbanització i Infraestructures IV a desenvolupar pel sistema de cooperació amb la finalitat de completar la urbanització dels vials, regularitzar les cessions de vialitat, i millorar i completar les xarxes de serveis.

La primera estratègia d'actuació proposa modificar l’aprofitament del sector, la segona delimitar diferents polígons d’actuació i la tercera aposta per reajustar la vialitat del sector i dels estàndards d’urbanització. Per últim, el document inclou una valoració de les alternatives, els passos a seguir, el cronograma i una estimació del cost de cadascuna d’elles.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #113 - Juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua