Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Juliol 2022 - #113

Cursos i jornades

El curs de gestió urbanística recupera el format presencial i aborda la millora urbana

L’acció formativa Introducció a l’Acció Urbanística Local: Gestió Urbanística, s’ha celebrat entre juny i juliol, amb una assistència d’una quarantena de personal tècnic d'ajuntaments de la Demarcació.

En aquesta acció formativa, de 18 hores, amb 4 sessions, s’ha ofert als assistents, tècnics i tècniques d’urbanisme i matèries afins d’ajuntaments i altres corporacions locals, una introducció pràctica als fonaments de la gestió urbanística i el procés de transformació i millora d’un àmbit concret.

En l’edició d’aquest any s’ha dissenyat un exercici pràctic innovador aplicat a un espai urbà sotmès a un procés de millora urbana. En aquest exercici, els assistents han hagut de treballar un cas simulat de gestió derivat d’un Pla de Millora Urbana, començant per les valoracions de finques i acabant per la liquidació del procés de transformació física de l’espai.

Per impartir la formació s’ha comptat com a formadors amb dos arquitectes i un jurista, tots tres, dedicats a l’exercici professional en l’àmbit privat.

El Servei d’Urbanisme assoleix amb aquest curs la tercera fita dels 4 cursos principals en acció urbanística local –Principis i conceptes generals; Planejament; Gestió i Protecció de la Legalitat Urbanística i encara per l’octubre la celebració d’aquest darrer.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #113 - Juliol 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua