Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2022 - #114

Habitatge

Lliurem un Estudi viabilitat de cooperatives en cessió d’ús a l'Ajuntament de Sabadell

El treball lliurat és un estudi que analitza les opcions que ofereix el model cooperatiu en cessió d’ús en un solar municipal.

L’estudi fa un exercici pràctic d’implantació del model per tal de conèixer els paràmetres i imports resultants i així tenir una idea més concreta de les possibilitats que planteja el model.

La hipòtesi de treball inicial d partida plantejada pels tècnics municipals és que el projecte a definir en l’estudi s’adreci a un col·lectiu intergeneracional. El treball fa una anàlisi de la situació urbanística i jurídica del solar, analitza la demanda potencial que podria tenir una promoció de les característiques plantejades i fa una valoració de la viabilitat d’implantació de l’edifici. El treball també planteja una proposta arquitectònica, amb un pressupost aproximat per a la seva execució, i revisa algunes propostes alternatives. Finalment planteja una proposta econòmico-financera, amb el pla d'inversions i de finançament, les previsions de despeses i ingressos i una avaluació dels resultats econòmics.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #114 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua