Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2022 - #114

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Finalitza el projecte europeu Riskcoast

L’Oficina d’Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil ha participat a les sessions finals del projecte  RISKCOAST.

El projecte Riskcoast, en el marc dels projectes europeus Interreg Sudoe, té com a objectius el desenvolupament d’eines per a la prevenció i gestió de riscos de la costa associats al canvi climàtic. Riskcoast elabora estratègies per a la millora de la coordinació i els plans d’actuació davant les emergències tant en la fase de prevenció com de restauració i rehabilitació.

 

El parternariat està integrat per institucions espanyoles, franceses i portugueses i la Diputació de Barcelona participa com a membre beneficiari associat.

 

Després de tres anys de treball i col·laboració, el projecte Riskcoast ha finalitzat amb èxit, aportant una gran quantitat d’informació útil per a les entitats que treballen analitzant i gestionant riscos naturals en entorns costers que s’ha presentat el passat mes de setembre a Granada.

 

Aquesta informació s’ha difós en diversos espais i per a diverses audiències per tal de divulgar al màxim els resultats obtinguts i maximitzar les sinergies creades els aprenentatges compartits.

 

Podeu obtenir més informació clicant aquí.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #114 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua