Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2022 - #114

Cursos i jornades

Nova sessió dels Espais del Servei d'intermediació en deutes d'habitatge sobre el lloguer social obligatori

El passat dia 25 d’octubre va tenir lloc una nova sessió dels espais SIDH, Servei d'intermediació en deutes d'habitatge, la vintena.

Un centenar de persones que treballen als diferents punts Servei d’Intermediació en Deutes de l’Habitatge (SIDH) es van reunir a l’Auditori del Pati Manning –Centre d’Estudis i Recursos Culturals– per compartir coneixements sobre el servei.

 

La jornada va estar dedicada principalment a repassar i aclarir dubtes sobre els processos de treball associats a la reclamació del dret de lloguer social d’acord amb la Llei 1/2022, del 3 de març, de modificació de la Llei 18/2007, la Llei 24/2015 i la Llei 4/2016 per a afrontar l'emergència en l'àmbit de l'habitatge. Durant la sessió també es va fer un  seguiment de la recepció d’ofertes de lloguer i es va parlar de la incoació d’expedients sancionadors, en cas de no rebre-les. A la part final de la sessió es van tractar altres aspectes d’interès relacionats amb les tasques d’atenció i d’assessorament del SIDH.

 

Els Espais SIDH són sessions tècniques participatives d'intercanvi de coneixement, centrats en la gestió del dia a dia dels serveis d’intermediació  en l’habitatge, on es fa formació sobre les novetats normatives que afecten el servei i s’elaboren instruments i procediments per millorar l’atenció que es presta a la ciutadania.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #114 - Octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua