Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Octubre 2023 - #119

Habitatge

L’exposició “Rehabilitem” continua la seva itinerància per la ciutat de Sabadell i les comarques de l’Alt Penedès i el Moianès

L’exposició “Rehabilitem” explica els beneficis de la rehabilitació i dona orientacions bàsiques a les persones interessades en rehabilitar el seus habitatges i edificis.

Aprofitant la visita de l'exposició, els ens locals que l’han acollida han organitzat diferents sessions informativa adreçades a la ciutadania per explicar les característiques essencials dels fons europeus Next Generation destinats la rehabilitació energètica d’edificis i habitatges. En aquestes sessions també hi has pres part representats de les Oficines Tècniques de Rehabilitació dels col·legis professionals d'arquitectura, arquitectura tècnica i administració de finques, que han explicat a les persones assistents els ajuts que es poden demanar i com es pot fer.

L’exposició ReHabilitem té com a objectiu fomentar la cultura de la rehabilitació d’edificis entre la ciutadania i donar a conèixer els avantatges que té el manteniment dels edificis, així com adaptar-los a les necessitats de confort i estalvi energètic. Els municipis interessats en acollir l’exposició poden sol·licitar-la a través d’aquest web.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #119 - Octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua