Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Activitats Regulades i Programes en Protecció Civil

Lliurat el Programa d’Autoprotecció (PAU) del pavelló municipal d’esports de l’Ajuntament de Balenyà

El propòsit reduir al mínim les conseqüències de l’emergència i la continuïtat de les operacions dels actes al pavelló.

L’objecte principal del Pla d’Autoprotecció és preparar als mitjans humans i tècnics per a fer front a les emergències que poguessin esdevenir durant els actes que es celebren al pavelló municipal d’esports de Balenyà.

Per a fer-ho, el Pla d’Autoprotecció haurà de determinar els procediments de coordinació que s’hauran d’aplicar entre el personal dels actes al pavelló i els serveis d’emergències tant municipals com autonòmics.

Aquest pla d’autoprotecció pretén donar resposta a qualsevol situació d’emergència o risc greu col·lectiu que pugui afectar els actes al pavelló, dels quals en siguin titulars els mateixos titulars dels actes al pavelló municipal d’esports de Balenyà.

Es tracta d’un edifici format per dos volums. El volum d’accés, a través del Carrer de la Verge de Núria, un porxo d’entrada pel costat oest i una coberta plana on s’ubiquen les plaques solars. Aquest edifici es divideix en dues àrees: un passadís que el travessa de punta a punta, amb accés pels dos costats estrets, i a la franja sud s’hi ubiquen dues sales o despatxos, els serveis i el bar.

El segon volum és el que conforma el propi pavelló, amb accés a la zona de grades des de l’entrada principal de l’edifici i un accés a la planta inferior de la pista del pavelló a través d’escales i ascensor. Aquí s’hi ubiquen espais diversos:

- Quatre vestuaris, sala de calderes i serveis a la franja soterrada situada a l’oest

- Sala de musculació, magatzem i infermeria a la franja soterrada situada al sud, just sota del volum principal.

S’hi realitzen diverses activitats relacionades amb l’àmbit esportiu. Habitualment, l’emplaçament dona serveis a activitats esportives municipals on s’hi realitzen entrenaments esportius així com partits competitius. Eventualment, es realitzen activitats de reunió en motiu de les activitats esportives, i també es poden realitzar Actes extraordinaris o activitats puntuals. Tot i que l’aforament varia en funció de l’activitat que s’hi desenvolupi, el màxim establert és de 720 persones, tot i que l’ocupació l’acabarà delimitant la capacitat d’evacuació de la pista.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua