Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Cursos i jornades

El suport de la Diputació de Barcelona en relació a les Urbanitzacions amb dèficits urbanístics

El passat dijous 25 de gener va tenir lloc el seminari web sobre les urbanitzacions amb dèficits urbanístics (UDUS). 

Seminari web dedicat als aprenentatges extrets de les darreres assistències desenvolupades durant l’any 2023, en el marc del recurs d’Estratègies i Instruments Urbanístics per urbanitzacions amb dèficits urbanístics. Aprenentatges del 2023 i propostes del 2024.

El seminari web El suport de la Diputació de Barcelona en la relació a les urbanitzacions amb dèficits urbanístics (UDUS). Aprenentatges del 2023 i propostes del 2024 tenia la finalitat d’exposar i compartir els principals aprenentatges de les assistències gestionades durant el 2023 pel Servei d’Urbanisme (SU) i el Servei d’Equipaments i Espai Públic (SEEP) de la Diputació de Barcelona en relació a les Urbanitzacions amb Dèficits Urbanístics (UDUs).

Aquesta primera activitat de la Comunitat de Coneixement en 2024, que va contar amb l’assistència d’una cinquantena d’ens locals, va iniciar-se amb una introducció per part del Cap del Servei d’Urbanisme, Ferran Barba, qui va anunciar les properes activitats de la comunitat. Complementàriament el SU va exposar els principals aprenentatges de les assistències gestionades per l’esmentat servei dintre del Catàleg de Serveis 2022 i posteriorment el SEEP va fer el mateix en relació a les seves assistències del mateix període temporal.

La sessió també va servir per compartir els resultats de l’estudi “Solucions alternatives d’urbanització, infraestructures i serveis en els teixits residencials de baixa densitat”, conduit conjuntament pels dos serveis.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua