Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Altres

Ja està disponible la versió actualitzada dels materials didàctics i divulgatius d’Urbanisme, Habitatge, Activitats i Protecció Civil amb Formawiki

Podeu consultar les guies sobre el contingut formatiu i de divulgació de cada temàtica sobre la que treballa la gerència a la pàgina web. Aquest recurs en línia vol donar a conèixer els aspectes claus relacionats amb l’urbanisme, l’habitatge, les activitats i la protecció civil, amb l’objectiu de facilitar el desenvolupament de funcions i responsabilitats dels càrrecs electes i tècnics del món local.

Formawiki és l’eina corporativa d’edició i publicació de continguts basats en Docuwiki. Tot plegat ha requerit una adaptació dels textos i dels gràfics associats.

En matèria d’urbanisme, s’han incorporat les modificacions normatives introduïdes al Text refós de la Llei d’urbanisme per les darreres lleis anomenades “d’acompanyament dels pressupostos” dels anys 2021, 2022 i 2023, i el Decret llei de mesures urgents per millorar l’accés a l’habitatge del 23 de desembre de 2019. Així com també, els canvis d’estructura i organització de les administracions públiques competents, i els derivats de la pròpia evolució de l’actuació del Servei d’urbanisme.

Pel que fa als continguts en matèria d’habitatge, al llarg dels diferents apartats s’han actualitzat els continguts sobre les problemàtiques i els reptes principals de les polítiques locals d’habitatge amb les dades més recents; s’explica el marc competencial i s’actualitza la normativa de referència d'aquest àmbit d'actuació; i s’introdueixen els instruments d'intervenció més importants a l’abast dels ens locals.

Les wikis d’activitats i protecció civil s’han adaptat als darrers canvis normatius: la Llei 18/2020 de Facilitació econòmica (LFAE) i el seu reglament 131/2022 de 5 de juliol. D’altra banda també s’ha donat una nova redacció al text, buscant un estil comunicatiu més directe i entenedor.

Podeu consultar les guies sobre el contingut de cada temàtica sobre la que treballa la gerència a la seva pàgina web.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua