Butlletí Habitatge, Urbanisme i Activitats
Març 2024 - #121

Habitatge

L’exposició Rehabilitem mostra els avantatges de la rehabilitació a Santa Perpètua de la Mogoda i Castellar del Vallès

Durant els primers mesos de l’any l’exposició ReHabilitem s’ha pogut visitar als municipis vallesans de Santa Perpètua de la Mogoda i Castellar del Vallès.

L’exposició estarà instal·lada fins al 8 de març al Mercat Municipal de Castellar del Vallès.

L’exposició itinerant ReHabilitem té com a objectiu sensibilitzar sobre els beneficis de la rehabilitació d’edificis i orientar la ciutadania i professionals en el procés rehabilitador.

La mostra consta de dos plafons que, de forma interactiva, donen resposta a les preguntes què és, per què i com rehabilitar, informen dels ajuts disponibles i posen èmfasi en l'oportunitat que representen els fons Next Generation. Amb informació clara, “ReHabilitem” ajuda a superar les barreres percebudes en relació a la burocràcia existent a l’hora d’implicar-se en un projecte de rehabilitació.

Coincidint amb l’exposició, els municipis acollidors i l’Oficina d’Habitatge han organitzat taules informativa sobre els ajuts europeus a la rehabilitació d’habitatges i edificis. Les taules, dirigides a la ciutadania i professionals del sector, han comptat amb la intervenció de les persones referents dels serveis locals d’habitatge i de les Oficines Tècniques de Rehabilitació dels Col·legis professionals implicats en la gestió.

Per conèixer els municipis que acolliran l’exposició, podeu visitar la seva pàgina web.

Newsletter: Habitatge, Urbanisme i Activitats
Newsletter number: #121 - Març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Gerència de Serveis d'Habitatge, Urbanisme i Activitats
C/ Comte d'Urgell, 187. Edifici del Rellotge, 2a planta. 08036 Barcelona
Telèfon: 934 022 890
gs.hua@diba.catwww.diba.cat/hua