Juliol 2022 - Núm. 195

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

Aprovat el finançament als ens locals acollidors de persones refugiades per la guerra a Ucraïna

La Diputació de Barcelona, a través de l'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social, va aprovar el dia 9 de juny el Finançament als ens locals acollidors de persones refugiades per la guerra a Ucraïna. Es tracta d’un recurs dotat amb 2 milions d’euros que té per objecte el finançament de les despeses derivades d'accions dels ens locals extraordinàries i específiques d'acollida i atenció a les necessitats de les persones afectades per la guerra d'Ucraïna.

Seran susceptibles de subvenció les despeses relacionades amb l'acollida al municipi de les persones refugiades, reforç de professionals, cobertura de les necessitats bàsiques de les persones acollides, formació d'adults i suport a l'escolarització, entre d'altres, despeses recollides als capítols 1, 2 i 4.

L’ajut econòmic s'atorgarà en règim de concessió directa amb concurrència, un per ens local, per ordre d'entrada i fins esgotar els recursos disponibles.

Trobareu més informació sobre aquest ajut en aquest enllaç.

Per a qualsevol aclariment podeu enviar un correu electrònic a l'adreça: s.convivencia.divers@diba.cat especificant el motiu de la consulta.

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #195 - Juliol 2022