Novembre 2022 - Núm. 197

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Noves Càpsules formatives sobre violències masclistes al novembre

Les Càpsules formatives en format online i amb una extensió de dues hores de durada, són un espai de reflexió, preguntes, respostes i propostes, amb temes molt concrets i específics al voltant d’una temàtica. 

Existeixen de dues tipologies: la càpsula d’acompanyament per a Plans Interns i, la càpsula de Violències Masclistes en un sentit més general.

Per l'últim trimestre de l'any, s’han programat tres noves càpsules sobre violències masclistes en un sentit més general, que s’impartiran mitjançant la plataforma ZOOM.  En primer lloc, la càpsula "Abordatge de les violències masclistes amb dones grans", que es va impartir el passat 21 d’octubre de 10 a 12h, a càrrec de Núria Pociello, directora de la Fundació AROA. En segon lloc la càpsula "Estrangeria i accés als recursos", que va ser el passat 4 de novembre de 10 a 12h, a càrrec de l’Aïda Ogazón, de Dones juristes. I en tercer lloc, la càpsula "Custòdies de menors" el proper 18 de novembre de 10 a 12h, a càrrec de Nani Beltran, de Dones Juristes (links per Inscripcions personal ens locals i per Inscripcions altres professionals).

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #197 - Novembre 2022