Novembre 2022 - Núm. 197

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

En funcionament dues capacitacions tècniques en conducció de grups de reflexió en parentalitat positiva amb families i espais multifamilairs 0-3 anys

Durant el mes de novembre l’Àrea d’ Igualtat i Sostenibilitat Social ha posat en marxa dues noves edicions dels espais de capacitació tècnica per a acompanyar i treballar amb grups familiars. 

Accions adreçades a professionals de les administracions locals que treballen amb un enfocament de Drets dels Infants, mirada de cura, benestar integral i enfocament comunitari.

La finalitat d’aquestes capacitacions és donar suport als i a les professionals dels ens locals que treballen en la conducció de grups amb famílies, apoderant-los i dotant-los, al llarg del procés, d’una base de coneixements i eines amb una mirada apreciativa de qualitat relacional.

D’una banda s’ha iniciat la 20a edició de la capacitació la Conducció de Grups de Reflexió en Parentalitat Positiva amb famílies, i de l’altra, s’ha posat en marxa la 4a edició de la capacitació centrada en Espais Multifamiliars 0-3 anys: Tenir cura de la mà que bressola.

A les sessions hi participen una quarantena de professionals de setze ens locals de la província de Barcelona, sobretot educadores i educadors socials, treballadores socials i psicòlogues que seguiran el pla formatiu durant els propers mesos.

Podeu trobar tota la informació sobre les capacitacions al següent enllaç: https://www.diba.cat/web/convivencia/politiques-infancia-i-adolescencia

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #197 - Novembre 2022