Novembre 2022 - Núm. 197

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

Es presenta el Pla d’Acció per a la Participació Sociocultural de les Persones Grans al Maresme, 2022-2025

El passat 10 de novembre va tenir lloc al Tecnocampus de Mataró la presentació del Pla d’Acció per a la Participació Sociocultural de les Persones Grans als Municipis de Menys de 20.000 Habitants del Maresme, 2022-2025

El Consell Comarcal del Maresme ha treballat els darrers anys en el Pla de participació sociocultural de les persones grans per complementar i enfortir les polítiques locals de promoció de l’envelliment actiu de la comarca. El projecte s’ha realitzat amb el suport de la Diputació de Barcelona i en col·laboració amb la Fundació Salut i Envelliment-UAB.

El Pla que es va presentar culmina la feina feta durant els darrers mesos on, en una primera fase, es va completar la diagnosi i en una segona de confecció del Pla, que ara finalitza amb la seva presentació a la ciutadania. En aquest procés hi han participat 25 ajuntaments, entitats i persones grans de tota la comarca.

El Pla d’Acció per a la Participació Sociocultural de les Persones Grans als Municipis de Menys de 20.000 Habitants del Maresme, pretén servir d’estímul i, alhora, de full de ruta per a què les administracions locals donin un decidit pas endavant en les polítiques adreçades a les persones grans. 

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #197 - Novembre 2022