Març 2023 - Núm. 201

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Formacions en lideratge per a dones

El LAB Bonnemaison continua oferint formació en lideratge per a dones. Al mes de febrer, el curs "Desenvolupament directiu amb perspectiva de gènere" ha comptat amb la participació de 22 tècniques amb càrrecs directius i de comandament de 14 ens locals de la província de Barcelona. El curs, que ha tingut molt bona acollida i valoració, ha abordat la negociació, la comunicació i el lideratge d’equips des de les vessants teòrica i pràctica, amb múltiples dinàmiques de grup i role-playing.

La formació ha estat impartida per la docent Margarita Martí Ripoll, professora d’ESADE especialitzada en lideratge i negociació.

Així mateix, al mes de maig començarà el curs "Lideratge estratègic de les polítiques de gènere", que s’adreçarà a les tècniques d’igualtat dels ens locals. El curs es realitzarà els dies 3, 10, 17, 24 i 31 de maig a l’Espai Francesca Bonnemaison i tindrà com a objectius facilitar eines per al lideratge de les polítiques d'igualtat, augmentar la capacitat d'incidència de les tècniques d'igualtat als ajuntaments i enfortir xarxes entre elles.

Per més informació i inscripcions aquí

A més, durant el 2023 el LAB Bonnemaison ofereix dos cursos per a aquells ens locals que vulguin promoure la perspectiva de gènere en les seves polítiques i organitzacions: "Repensant el lideratge als ens locals des d’una perspectiva feminista" i la "Càpsula territorial: Claus de les polítiques locals de gènere".

El curs "Repensant el lideratge als ens locals des d’una perspectiva feminista", que té una durada de 24 hores, està adreçat a ens locals implicats amb les polítiques de gènere que vulguin donar un pas més promovent la reflexió entorn al poder des d’una perspectiva de gènere, facilitar als equips directius i de comandament tècnic l’adquisició d’eines per liderar equips i serveis en clau de gènere i reforçar les polítiques de gènere i la transversalitat als ajuntaments.

La "Càpsula territorial: Caus de les polítiques locals de gènere" té una durada de 2 hores i està adreçat a ens locals que vulguin facilitar al personal electe i/o l’equip directiu l’adquisició de coneixements claus per incorporar la perspectiva de gènere a les polítiques públiques locals.

Ambdues formacions es poden sol·licitar a través de l’adreça electrònica: gsic.labbonnemaison@diba.cat

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #201 - Març 2023