Març 2023 - Núm. 201

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Polítiques d'Igualtat

Activitats 150 aniversari Francesca Bonnemaison de la Xarxa Biblioteques

Aquest 2023 seguim commemorant el 150 aniversari del naixement de la Francesca Bonnemaison amb més activitats adreçades a la ciutadania. Ara l'exposició "Francesca Bonnemaison: educadora de ciutadanes" està itinerant per la xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, fins al 14 d’abril a Sant Esteve Sesrovires, i del 24 d’abril al 19 de maig a Santa Coloma de Gramenet.

En aquest enllaç trobareu tota informació sobre les següents itineràncies de l’exposició.

Per altra banda, la Xarxa de Biblioteques de la província ha elaborat un Especial Biblioteques sobre la Francesca Bonnemaison que el podreu gaudir aquí, i on també podreu conèixer l’agenda d’activitats (clubs de lectura i conferències) que s’estan programant per les biblioteques de la província durant el 2023 per aprofundir en la vida, obra i context de la Francesca Bonnemaison.

Per exemple, el proper dilluns 17 d’abril a les 19 hores us podeu apuntar al Club de lectura sobre patrimoni gastronòmic, a la Biblioteca Can Pedrals de Granollers, a càrrec de Trinitat Gilbert titulat “Francesca Bonnemaison, la passió per difondre la cuina”. Inscripcions aquí.

No us perdeu la resta de novetats del 150 aniversari

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #201 - Març 2023