Març 2023 - Núm. 201

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

Sensibilització en convivència i diversitat

L'Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social treballa conjuntament amb els ens locals per posar a l’abast de la ciutadania activitats educatives i de sensibilització que posen en valor la diversitat, alhora que potencien la convivència i promouen la interrelació entre les persones que habiten i comparteixen un mateix entorn social.

L’edició d’enguany del recurs ha incorporat un nou sistema de sol·licitud d’activitats de sensibilització a partir d’un catàleg tancat de tallers classificats en tres àmbits d’actuació: diversitat, convivència i igualtat de tracte i no-discriminació. Es confirma, un any més, la consolidació d’aquest recurs com una eina indispensable de suport a les polítiques municipals  de promoció de la convivència.

A la convocatòria del Catàleg de Serveis de 2023 els ens locals han pogut formular dues sol·licituds de tallers diferents amb un màxim de sessions, que en el cas dels ajuntaments ha estat de 5 i de 10 pels ens locals supramunicipals, incrementant-se considerablement la demanda general, tant de tallers com d’ens locals participants. Enguany han estat tramitades 88 sol·licituds per part de 66 ens locals diferents (27% més que en 2022) i han demanat 218 tallers (44,5% més que en l’any 2022).

Per a més informació sobre el recurs, podeu visitar la nostra web o enviar un correu electrònic a l’adreça:  scdcv.activitats@diba.cat

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #201 - Març 2023