Maig 2023 - Núm. 202

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Respir

Nou vídeo promocional del Respir

El programa Respir, els Serveis Residencials d’Estades Temporals de la Diputació de Barcelona, disposa d’un nou vídeo divulgatiu per donar a conèixer els seus serveis entre els habitants de la província de Barcelona. El vídeo es pot consultar a la pàgina web del programa i si algun ajuntament vol disposar del vídeo escriviu a: aiss.scic@diba.cat

La càpsula audiovisual explica de manera breu què és el Respir i què ofereixen els serveis residencials d’estada temporal de la Diputació de Barcelona. Un servei adreçat a famílies cuidadores de la província de Barcelona que tenen al seu càrrec persones amb un determinat grau de dependència. L’objectiu del programa és facilitar un temps de descans a les persones cuidadores i poder donar resposta també a determinades situacions imprevistes.

Les persones usuàries reben una atenció integral adaptada a les seves necessitats per part dels professionals amb l’objectiu de promoure i mantenir les seves capacitats i poder-ne millorar la seva qualitat de vida. El vídeo explica també com demanar l’estada al Respir a través dels Serveis Socials de cada ajuntament.

Per ampliar la difusió del vídeo i que més famílies cuidadores puguin conèixer el servei els ajuntaments interessats podeu demanar el vídeo per fer-ne difusió a través dels vostres canals escrivint un correu electrònic a aquesta adreça.

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #202 - Maig 2023