Maig 2023 - Núm. 202

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Convivència, Diversitat i Cicle de Vida

Participació en la 24a edició de Fira Gran 2023

L’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social  ha estat present, un any més, al Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran 2023, que s’ha desenvolupat entre el 26 i el 28 d’abril a l’Auditori de La Farga de l’Hospitalet.

FiraGran és un espai on hi participen diferents entitats, institucions i empreses amb l’objectiu d’assessorar i informar les persones grans en diferents temes i àmbits de la vida quotidiana, mitjançant un ampli ventall d’activitats participatives i stands que esdevenen un aparador i altaveu dels serveis i recursos que institucions, empreses i entitats ofereixen en l’àmbit.

La Diputació de Barcelona, a través de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social, és una de les institucions que dona suport a aquest esdeveniment i hi és present mitjançant un estand propi. Durant aquests 3 dies, es proporciona informació sobre els recursos i serveis la Diputació de Barcelona ofereix adreçats a les persones grans. Alhora, aquestes han pogut gaudir d’una sèrie de tallers que tenien com a principal objectiu la promoció de l’envelliment actiu.

Així mateix en el marc de la Fira s’ha organitzat una jornada que enguany tenia com a fil conductor ‘Garantir la seguretat de les persones grans’.

Podeu ampliar la informació sobre tot allò que ha esdevingut a la 24a edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya, FiraGran 2023, a la següent noticia Butlletí de la Diputació de Barcelona.

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #202 - Maig 2023