32a. Escola d'Estiu - Núm. 203

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

AGENDA

Les cures, amb Carme Elías i Octavi Pujades, tret de sortida de l’Escola d’Estiu

Els actors Carme Elías i Octavi Pujades protagonitzaran la sessió inaugural de la 32a Escola d’Estiu de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social. El diàleg ‘Fent visible l’invisible, la quotidianitat de les cures’ serà conduït per la periodista Núria de José i girarà entorn l’experiència íntima i la quotidianitat de la necessitat de rebre i proporcionar cures al llarg de la vida.

La sessió inaugural de la 32a Escola d’Estiu serà un diàleg des de l’experiència i la vivència personal de les cures en la seva doble vessant, la de la persona cuidadora i la de la persona que necessita rebre cures.

Comptarà amb el testimoni de l’actriu Carme Elías, que ha publicat recentment el llibre Quan deixi de ser jo en què narra la seva experiència amb l’Alzheimer. L’acompanyarà el també actor Octavi Pujades, que durant la pandèmia va explicar i va fer visible, a través de les xarxes socials,  les cures i el dia a dia de la convivència amb el seu pare.

La sessió inaugural tindrà lloc el dilluns 3 de juliol a l’Espai Francesca Bonnemaison a les 10h. Per assistir-hi és necessària la inscripció prèvia.

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #203 - 32a. Escola d'Estiu