32a. Escola d'Estiu - Núm. 203

 

Feminismes 
i Igualtat

Ir arriba

Agenda

Últims dies d’inscripcions per a la 32a Escola d’Estiu

Amb el lema ‘Innovem per a la transformació social’, del 3 al 7 de juliol tindrà lloc a l’Espai Francesca Bonnemaison la 32a Escola d’Estiu de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social. La trobada posarà el focus en la innovació social per explorar noves metodologies i models que ens puguin ser útils per transformar els nostres municipis cap a unes societat més justes i inclusives per a tothom.

Les cures, amb Carme Elías i Octavi Pujades, tret de sortida de l’Escola d’Estiu

Els actors Carme Elías i Octavi Pujades protagonitzaran la sessió inaugural de la 32a Escola d’Estiu de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social. El diàleg ‘Fent visible l’invisible, la quotidianitat de les cures’ serà conduït per la periodista Núria de José i girarà entorn l’experiència íntima i la quotidianitat de la necessitat de rebre i proporcionar cures al llarg de la vida.

Malasmadres, la necessitat de conciliar sense renúncies, a la cloenda de l’Escola d’Estiu

La publicista Laura Baena, fundadora del Club de las Malasmadres, clourà la 32a Escola d’Estiu de l’Àrea d’Igualtat i Sostenibilitat Social amb la conferència ‘Comunitats que transformen’. La sessió de servirà per reflexionar sobre el repte de les polítiques públiques locals per afavorir la conciliació laboral i familiar sense renúncies i clourà una jornada dedicada a reflexionar sobre la transformació en i amb la comunitat.

Transformant des de la garantia de drets

Drets econòmics, drets socials, drets culturals, dret a la seguretat, dret al temps... vivim en un món canviant que altera i modifica constantment les necessitats i les demandes ciutadanes. Com podem des dels municipis fer front a aquestes noves necessitats? La taula rodona ‘Transformant des de la garantia de drets’ intentarà donar-hi resposta des d’una perspectiva de gènere i intereseccional.