Publicacions Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social - Núm. 204

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

Publicacions Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social

Noves publicacions entorn la garantia d’ingressos

Amb l’objectiu d’implementar un nou model de polítiques locals per a la garantia d’ingressos i la cobertura de necessitats bàsiques de la ciutadania, el Projecte Transformador Dret a uns ingressos bàsics ha iniciat un procés de recerca i debat que s’ha concretat, en tres publicacions.

Les publicacions recullen, d’una banda, el model per a una nova política local de garantia d’ingressos més eficient i, de l’altra, publicacions que recullen en clau de diagnòstic i propostes elements necessaris per avançar cap aquest model.

Aquest document fórmula de noves polítiques municipals de garantia d’ingressos i de cobertura de les necessitats bàsiques; defineix el rol dels ens locals, els col·lectius als quals s’adrecen i la intensitat de les ajudes i proposa redissenyar els serveis públics adreçats a pal·liar la vulnerabilitat econòmica amb la creació d’oficines tècniques especialitzades d’alta qualitat.

Les publicacions s’han desenvolupat a través d’un procés de recerca i debat amb els municipis de la província de Barcelona, entitats i persones expertes amb l’objectiu d’avançar de forma estratègica i compartida cap a la transformació de les polítiques locals de garantia d’ingressos.

Esperem que la lectura d’aquests documents sigui del vostre interès i, sobretot, d’utilitat per a la millora de les polítiques locals de garantia d’ingressos.

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #204 - Publicacions Àrea d'Igualtat i Sostenibilitat Social