Gener - febrer 2024 - Núm. 207

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

NOVETATS

Feminista tu!!

Enguany, el 8 de març, Dia Internacional de les Dones, dona sortida al nou pla de mandat (2023-2027) englobant el treball del present i el desitjable pel futur en quant a feminismes i igualtat d’oportunitats des de la perspectiva de gènere, a la corporació i cap a la ciutadania.  

El feminisme és un principi institucional que travessa moltes de les polítiques que s’executen a la corporació, és transversal i interseccional, serveix d’exemple per als ens locals que s’emmirallen i alhora col·labora en la consecució dels drets d’igualtat de gènere relatats a la normativa de la que disposem.

Les desigualtats de gènere són una qüestió clau per a la justícia global que cal combatre promovent i reforçant vies d'apoderament real de les dones com a titulars de drets en els àmbits econòmic, social i polític.

La Diputació de Barcelona vol seguir contribuint en la lluita feminista, donant visibilitat a les polítiques locals i internacionals, que contribueixen a construir espais per una convivència més justa, més feminista.

Podeu llegir el Manifest de la Diputació de Barcelona en motiu del 8M en aquest enllaç

El 12 de març es celebrarà la jornada central del Dia Internacional de les Dones a la seu de l’Àrea de Feminismes i igualtat, Espai Francesca Bonnemaison.

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #207 - Gener - febrer 2024