Gener - febrer 2024 - Núm. 207

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

NOVETATS

3,4 milions d’euros per als ens locals en matèria d’igualtat i feminismes, aquest 2024

La Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments de la demarcació recursos i serveis en matèria d’igualtat i feminismes per un valor total de 3,4 milions d’euros a través del Catàleg de serveis 2024. Les línies d’actuació dels recursos de l’Àrea de Feminismes i Igualtat són el foment de la igualtat i de la diversitat sexual, afectiva i de gènere, l’abordatge de les violències masclistes i el suport i assessorament professional.

Enguany, des de l’Àrea de Feminismes i Igualtat, es torna a posar a l’abast del món local un total de 10 recursos econòmics, tècnics i materials amb l’objectiu de generar territoris i entorns més igualitaris i segurs. En concret, s’hi destinen recursos per al finançament directe de projectes i actuacions vers la igualtat de gènere i la diversitat sexual, afectiva i de gènere i l’abordatge contra les violències masclistes; suport tècnic per al disseny, actualització i avaluació dels plans i protocols d’igualtat de gènere i pans locals LGTBI; i tallers i activitats de sensibilització. A més, per als municipis inferiors a 10.000 habitants, es continuarà amb l’assessorament tècnic especialitzat amb l’objectiu de facilitar estratègies, eines i recursos en l’àmbit de les polítiques d’igualtat i LGTBI.

Així mateix, un any més, es donarà suport a activitats locals relacionades amb el Dia Internacional de les Dones (8 de març), el Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia (17 de maig), el Dia Internacional de l'Orgull Lesbià, Gai, Trans, Bisexual i Intersexual (28 de juny ) o el Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones (25 de novembre). 

Més informació aquí

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #207 - Gener - febrer 2024