Gener - febrer 2024 - Núm. 207

 

Feminismes 
i Igualtat

Butlletí

NOVETATS

42 activitats de sensibilització entorn del Dia Internacional de les Dones

L’Àrea de Feminismes i Igualtat, posa a l’abast dels ens locals de la demarcació 42 tallers i activitats de sensibilització amb motiu de la campanya del 8M- “Dia Internacional de les Dones”.

Els tres grans eixos temàtics són el foment de la igualtat i l’equitat de gènere i l’apoderament de les dones,  sensibilitzar vers la diversitat sexo afectiva i de gènere i envers la LGTBIfòbia, i sensibilitzar, prevenir i lluitar per l’erradicació de totes les violències masclistes.

Així, al llarg del mes de març es realitzaran tres tallers de recuperació de la memòria històrica de les dones, onze tallers sobre pressió estètica i autoestima corporal, set activitats artístiques entorn de la coeducació, vuit activitats teatrals per un futur amb perspectiva de gènere i tretze activitats escape amb mirada feminista.

Les activitats es duen a terme a 4 municipis de l’Alt Penedès, 10 de l’Anoia, 5 del Bages, 3 del Baix Llobregat, 2 del Berguedà, 1 del Garraf, 6 del Maresme, 1 del Moianès, 6 d’Osona, 1 del Vallès Occidental i 3 del Vallès Oriental. [+]

Newsletter: Feminismes i Igualtat
Newsletter number: #207 - Gener - febrer 2024