Gener 2022. Núm. 11

Notícies

Vídeo: 'La CORH, una realitat: 15 anys compartint, col·laborant i fent xarxa'

Imatge de l'audiovisual

Imatge de l'audiovisual

La CORH està de celebració pel seu 15è aniversari! I per aquest motiu, s’ha editat un vídeo commemoratiu d’aquesta efemèride, que mostra la trajectòria i la consolidació d’aquesta plataforma de professionals.

En commemoració dels 15 anys del projecte de la Comunitat de Recursos Humans, el 29 de novembre i el 2 de desembre passats, van tenir lloc la jornada «La CORH: Treballant estratègicament per una ocupació pública innovadora», organitzada per l’Àrea d’Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial de la Diputació de Barcelona.

Entre d’altres novetats i temes d’interès, es va presentar un vídeo, recentment editat, que commemora els 15 anys de vida d’aquesta plataforma de professionals tan reconeguda, valorada i consolidada.

El vídeo mostra, de la mà d’alguns dels seus principals protagonistes, la trajectòria, el grau de maduració i consolidació del projecte i el que ha arribat a representar per al dia a dia professional dels seus membres el fet de pertànyer a la Comunitat de Recursos Humans.

Podeu veure el vídeo commemoratiu: La CORH, una realitat: 15 anys compartint, col·laborant i fent xarxa.
 

Newsletter: Innov@diba
Newsletter number: Gener 2022. Núm. 11

 
       
 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat
Idees i suggeriments

Àrea d'Innovació, Governs Locals i Cohesió Territorial
Diputació de Barcelona

Rambla de Catalunya, 126

Edifici de Can Serra

08008 Barcelona