Desembre 2022 - #161
TwitterYoutube

Formació

Nou itinerari formatiu per personal tècnic de medi ambient

Des de la Gerència de Serveis de Medi Ambient s’ha treballat un itinerari formatiu pensat per al personal tècnic municipal de medi ambient.

 

 

Aquest itinerari ha de ser vist com el conjunt programat i ordenat de cursos i altres accions formatives que permeten la capacitació professional o d’una competència concreta així com el correcte desenvolupament de les tasques del personal tècnic de medi ambient.

Les diverses accions formatives, ordenades segons la progressiva dificultat, s’han organitzat en set categories responent a les temàtiques de treball del personal de medi ambient: transició energètica, adaptació al canvi climàtic, qualitat de l’aigua, contaminació atmosfèrica, economia circular en l’àmbit dels residus, educació ambiental i la categoria "altres" que engloba cursos de temàtiques més transversals.  

Aquest itinerari es desenvoluparà en un període temporal de dos anys. Els cursos en preinscripció s’aniran actualitzant en funció del període de l’any a la mateixa pàgina web de formació, on podràs accedir a l’enllaç per a formalitzar la vostra preinscripció.

 

Més informació:
Consulta el calendari i la relació de cursos a la pàgina web de Formació ambiental

 

Newsletter: e-ambient
Newsletter number: #161 - Desembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

TwitterYoutube

C/ Comte d'Urgell, 187, Edifici del Rellotge, 2a planta
08036 Barcelona
gsma.accioclimatica@diba.cat
http://www.diba.cat/web/mediambient
Accés a tots els butlletins anteriors