Butlletí Territori i Ciutat
maig 2020 - #68

Portada

Seguim teletreballant, al vostre costat!

La pandèmia de la COVID-19 que estem vivint ens ha portat a estar confinats i, des d'aquesta nova realitat, a una altra manera de treballar i de viure.

 

Malgrat aquesta situació de confinament, l’equip de la Gerència d'Equipaments, Infraestructures urbanes i Patrimoni arquitectònic, com a la resta de l’Àrea, està teletreballant des del primer moment per continuar donant-vos suport tècnic i econòmic en el vostre dia a dia. Continuem al vostre costat i podeu comptar amb nosaltres quan ho necessiteu.

 

Som conscients que aquesta situació està afectant ja a tots els sectors de la societat amb conseqüències negatives en el teixit socioeconòmic de tot el territori i en el benestar emocional de la població. Cal i caldrà atendre urgències i prioritats per superar aquest sotrac. Però també pot ser una oportunitat per a plantejar solucions de millora per a tenir un entorn urbà més sostenible, saludable i inclusiu.

 

Com no pot ser d’una altra manera, posem tots els nostres recursos tècnics i humans a la vostra disposició per acompanyar-vos i adaptar millor la nostra oferta a les vostres necessitats presents i futures. Ens sentim del tot compromesos amb tots i cadascun dels 311 municipis de la demarcació.

 

Desitjo de tot cor que tots i totes estigueu bé i que ben aviat puguem tornar a la normalitat.

 

Pere Pons i Vendrell

President delegat de l'Àrea d'Infraestructures i Espais Naturals

 

Newsletter: Territori i Ciutat
Newsletter number: #68 - maig 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Servei d'Equipaments i Espai Públic
C/ Comte d'Urgell, 187, 4a planta
Edifici del Rellotge
08036 Barcelona
territoriciutat@diba.cat
www.diba.cat/seep