Butlletí Benestar
Juliol - Agost de 2020 - #125

Addiccions

Adaptació digital de l'exposició per a la prevenció del consum de drogues: "Controles?"

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Davant la declaració de l’estat d’alarma i emergència sanitària per contenir la propagació del virus Covid-19, el passat mes de març  van quedar posposades les itineràncies i activitats presencials programades del segon trimestre 2020 al voltant de l’exposició “CONTROLES”?.

Atès que no és possible garantir que les dimensions i estructura dels espais municipals destinats a acollir l’exposició, a partir del tercer trimestre, compleixin amb les mesures  preventives de distanciament interpersonal establertes, i que la situació al voltant de la Covid-19 s’està allargant en el temps s’ha decidit apostar per la digitalització de l’exposició “Controles?”.

Actualment s’està treballant en el projecte d’adaptació digital de totes les activitats  i materials complementaris, consistent en un  tour virtual 360º i recreació dels panells en 3D, així com de l’ús d’eines digitals que permetran interactuar virtualment amb els participants.

Aquesta adaptació digital permetrà a la Gerència de Serveis de Benestar Social de la Diputació de Barcelona seguir oferint suport als municipis i ens locals en la prevenció de les drogodependències i en el foment del bon ús de les TIC. Aprofitant per una banda, els mitjans digitals existents i per l’altre, continuant amb la sensibilització i la forta vessant dinàmica i participativa de l’exposició per part dels adolescents i joves, famílies i professionals.

Boletín: Benest@r
Número de boletín: #125 - Juliol - Agost de 2020

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de vida i Comunitat
Gerència de Serveis Socials
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Llars Mundet
08035 Barcelona
Tlf. 671 429 360
Fax 934 022 496

www.diba.cat/benestar
Butlletins anteriors

 

 

 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar