Butlletí Servei de Teleassistència
maig 2019 - #14

Portada

Els municipis reflexionen sobre el futur del Servei Local de Teleassistència

© Tunstall Televida

© Tunstall Televida

Aquest 2019 ha començat la pròrroga de contractació del Servei Local de Teleassistència, el qual portarà a terme l’empresa Tunstall Televida fins a finals de l’any 2020, moment en què caldrà formalitzar una nova contractació. 

Des de la Diputació de Barcelona és clau la participació dels municipis per poder reflexionar conjuntament sobre aspectes de millora del Servei de cara a properes edicions, avaluar les millores implantades fins avui, així com identificar possibles problemàtiques de la gestió diària. 

Amb aquesta finalitat, durant el mes de febrer d’enguany, es van dur a terme sessions tècniques de treball amb 50 professionals d’una mostra de municipis de la demarcació. 

Els temes treballats en aquests grups tècnics van girar al voltant del creixement del servei i la planificació per a l’any 2019, l’avaluació del model de prestació centrada en la persona implantat al 2017, la prevenció, detecció i actuació davant la sospita de maltractaments al servei, i els requisits tècnics d’accés al servei i compatibilitats amb els proveïdors telefònics. Tot això amb la finalitat de recollir idees per dissenyar la teleassistència del futur. 

Cal dir que les novetats introduïdes en la present contractació 2017-2020 han estat ben acollides, especialment pel que fa a la personalització del servei, l’ampliació dels dispositius de seguretat i la introducció de protocols d’atenció a necessitats especials, especialment el de maltractaments. 

D’aquestes sessions s’han pogut extreure tant aportacions al model de prestació de servei actual com propostes per millorar les dificultats tecnològiques relatives a les compatibilitats amb els proveïdors telefònics, així com també idees innovadores que seran útils per dissenyar la futura contractació del Servei l’any 2021. 

Boletín: Servei Local de Teleassistència
Número de boletín: #14 - maig 2019

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
benestar@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar