Butlletí Servei de Teleassistència
Novembre 2021 - #19

Novetats

Es posa en marxa SIGMA, la nova plataforma de gestió del Servei Local de Teleassistència per als municipis

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Una de les novetats del nou contracte que més impacte tindrà en el dia a dia dels municipis és la nova plataforma de gestió anomenada SIGMA que respon a les demandes expressades per els tècnics i tècniques municipals durant els darrers anys sobre la necessitat de millorar les eines de gestió del servei local de teleassistència des de cada territori. [+]

La nova plataforma SIGMA, que es va posar en marxa el passat mes de maig, inclou tres mòduls de gestió:

  • Mòdul de gestió econòmica que incorpora funcions com un simulador de la intensitat del servei per calcular el copagament o eines de control i estimació dels pressupostos municipals.
  • Mòdul de gestió documental que es útil per accedir als informes de gestió i d’altres documents relacionats amb el servei, com actes, accions formatives o el Butlletí del Servei Local de Teleassistència.
  • Mòdul de gestió de servei que millora les funcionalitats actuals relacionades amb les sol·licituds d’alta o les baixes, per exemple.

Aquests mòduls s’aniran desenvolupant durant els propers anys i, per això, tenim la voluntat d’organitzar espais d’informació i formació per cadascun dels àmbits de millora, a través d’un programa estructurat i dinàmic, i d’un contacte més proper i habitual amb els municipis.

Amb aquestes accions, que es portaran a terme a través dels grups de treball i de consultories personalitzades i adaptades a les demandes, volem oferir-vos assessorament perquè pugueu, entre d’altres qüestions, planificar el creixement dels vostres serveis de forma sostenible. La documentació relativa a les diferents temàtiques i els informes de situació de cada municipi estarà disponible a la plataforma perquè cada ens local pugui elaborar estudis sobre la situació de la seva població, del servei, fer previsió de necessitats i poder d’aquesta manera orientar la seva política pública.

El 13 d’octubre es va presentar la plataforma SIGMA a tots els municipis de la província.

Boletín: Servei Local de Teleassistència
Número de boletín: #19 - Novembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
benestar@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar