Butlletí Servei de Teleassistència
Novembre 2021 - #19

Portada

Adhesions al Servei Local de Teleassistència

©Diputació de Barcelona

©Diputació de Barcelona

Com sabeu, el proppassat 1 de maig va començar una nova etapa del Servei Local de Teleassistència per al període 2021-2025 que vindrà marcada per moltes novetats i millores en el servei. [+]

Durant aquest període implementarem una nova estructura en la tipologia de serveis, una nova tipologia de persones usuàries, uns nous preus dels que ja us vam informar en el seu moment, i un nou règim de copagament. Per tots aquests canvis i novetats es fa necessari que tramiteu la sol·licitud del recurs i l'adhesió de nou al Programa.

Si el vostre ajuntament encara no ha formalitzat aquesta adhesió, us demanem que intenteu tramitar-la el més aviat possible ja que properament us arribarà la notificació de la liquidació que correspon a la vostra aportació per al finançament del servei.

Us recordem que heu de fer-ho a través del Portal Municipal de Tramitació (PMT), accedint a "convocatòries actives, ajuts i suports puntuals, oferta benestar social 2021". Heu de cercar el recurs 21303 i omplir el formulari C1-Teleassistència, adjuntant la diligència d'aprovació dels vostres òrgans de govern que expliciti l'adhesió a les noves Bases del programa per aquest període. És imprescindible que disposem dels dos documents (formulari de sol·licitud i diligència d'aprovació de l'adhesió).

Teniu descrites les instruccions a seguir en el següent enllaç.

També podeu trobar les noves Bases, el contracte i tota la documentació relacionada amb aquest nou període a la web del Servei Local de Teleassistència

Boletín: Servei Local de Teleassistència
Número de boletín: #19 - Novembre 2021

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Sostenibilitat Social, Cicle de Vida i Comunitat
Servei Local de Teleassistència
Pg. de la Vall d'Hebron, 171
Recinte Mundet
08035 Barcelona
benestar@diba.cat
www.diba.cat/teleassistencia

 
 

Twitter de BenestarYoutube de Benestar Comunitat virtual de Benestar