Butlletí Bibliosfera
octubre 2022 - #163

Notícies

Una delegació de Malta visita la demarcació per conèixer les polítiques culturals locals

L’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona ha rebut aquesta setmana la visita d’una delegació de representants del Consell Regional Oriental de Malta amb l'objectiu conèixer diferents iniciatives de gestió cultural en el territori. La delegació maltesa ha pogut conèixer el servei de Bibliobús, un servei propi de la corporació que garanteix l’accés al sistema públic de lectura als municipis petits.

La trobada s'ha realitzat en el marc del projecte Create2020 sobre polítiques culturals públiques, cofinançat pel Fons Social Europeu, per a l’intercanvi de bones pràctiques i la cooperació entre governs locals europeus.

La delegació maltesa ha pogut conèixer de primera mà els programes de suport als ajuntaments de les gerències de Serveis de Cultura i de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el funcionament de la Xarxa de Biblioteques Municipals. A més, s’han realitzat diferents visites al territori, com ara a la Biblioteca de Vic, el projecte Teatrets d’Osona a Sant Hipòlit de Voltregà, el Museu del Ter a Manlleu i el servei de Bibliobús Guilleries, també a Osona. Del Maresme s'han visitat equipaments com els espais d’Alella dedicats a les arts escèniques (Casal) i les arts visuals (Can Manyé), la Biblioteca Martí Roselló de Premià de Mar i la Fundació Palau de Caldes d’Estrac. A Barcelona ha visitat el Palau Güell, el Museu Marítim i el recinte de l’Escola Industrial.

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #163 - octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web