Butlletí Bibliosfera
octubre 2022 - #163

Notícies

Torna el concurs de microrelats de La Microbiblioteca

Un any més, la Biblioteca Esteve Paluzie de Barberà del Vallès, amb el suport de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, convoca una nova edició del Concurs de Microrelats  "La Microbiblioteca" amb l’objectiu de promoure la creativitat literària i fomentar la difusió del gènere del microrelat. El concurs es desenvoluparà entre els mesos d'octubre de 2022 i maig de 2023.

Com s'han fet en anteriors edicions, cada mes se seleccionarà un microrelat guanyador de cada categoria, català i castellà, que passaran a ser finalistes de la final absoluta. Només es pot presentar un microrelat diferent per a cadascuna de les convocatòries mensuals i un per a cada categoria. El microrelat, que ha de ser original i inèdit, pot estar escrit en català o castellà i no pot excedir dels 1.200 caràcters amb espais i títol inclòs.

Les persones guanyadores del XII Concurs de Microrelats poden optar a premis de fins a 1.000 euros. Les finalistes podran optar a 100 euros.

Destacar que la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament i la Biblioteca aposten fermament per la literatura i perquè la ciutat de Barberà sigui reconeguda per la seva dedicació al gènere del microrelat. El Concurs de Microrelats de la Biblioteca cada cop és més valorat i reconegut amb participació arreu del món.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #163 - octubre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web