Butlletí Bibliosfera
novembre 2022 - #164

Notícies

Els bibliobusos a l’abast de tots

Els bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals van participar en el X Congrés Nacional de Biblioteques Mòbils, que va tenir lloc del 21 al 23 d’octubre a Pamplona amb el títol “Els bibliobusos, brots de vida per a la comunitat”. Les responsables dels Bibliobusos Tagamanent i Pedraforca van explicar projectes que duen a terme al territori per oferir uns serveis de qualitat als municipis més petits de la província de Barcelona.

En primer lloc, la directora del Bibliobús Pedraforca, Bernadet Vallvé, va presentar la conferència “El Bibliobús a casa: préstec a domicili amb voluntaris”. Els assistents van poder conèixer el treball que realitzen tan el Bibliobús Pedraforca, que dona servei a dotze municipis del Berguedà, com el Bibliobús Cavall Bernat que arriba a tretze municipis de les comarques de l’Anoia, el Bages i el Berguedà; per fer arribar la lectura a les persones més vulnerables.

En segon lloc, la directora del Bibliobús Tagamanent, Assumpta Molist, va presentar la conferència “Ficció digital al Bibliobús Tagamanent: un projecte compartit”. L’objectiu va ser donar a conèixer com el projecte de Ficció Digital de la XBM es pot adaptar a la realitat concreta d’un bibliobús per construir un sistema de mediació cultural al voltant del món dels videojocs.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #164 - novembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web