Butlletí Bibliosfera
novembre 2022 - #164

Notícies

La Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró celebra el seu 25è aniversari

Inaugurada el 22 de novembre de 1997, la primera biblioteca de la Xarxa de Biblioteques de Mataró, que també forma part de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, celebra enguany el 25è aniversari de servei amb una programació especial d’activitats per a totes les edats i gustos que tindran lloc al llarg del mes de novembre.

Aquest mes de novembre es realitzarà el gruix de la programació commemorativa dels 25 anys de la biblioteca. El dimarts 22, dia de l’aniversari, amb una proposta molt especial d’activitats que tindran lloc durant tota la tarda. La programació començarà a les 17.30 h amb l’hora del conte especial a càrrec de la Guilla Teatre. Tot seguit, la companyia NS Danza realitzarà una performance de dansa a diversos espais de la biblioteca i es tancarà la jornada amb l’actuació musical de l’Always Drinking Marxing Band.

A més, del 2 a 21 de novembre es podrà visitar l’exposició Espais pensants i del 2 al 30 de novembre l’exposició creada amb motiu d’aquesta celebració que recull imatges dels 25 anys de la biblioteca mataronina. Per a l’ocasió, el taller de Gravat de Mataró ha creat un aparador cultural que guarnirà el vestíbul de la biblioteca al novembre.

Com cada any des de la seva inauguració, per celebrar el seu aniversari la biblioteca mataronina edita un punt de llibre. El d’enguany, realitzat per la il·lustradora Magda Codina es començarà a repartir el 22 de novembre. Els punts de llibre dels darrers aniversaris es podran veure recollits en una mostra a la biblioteca Pompeu Fabra del 23 al 30 de novembre i al 15è Mercat d’intercanvi de punts de llibre que tindrà lloc el dissabte 26 de novembre a les 11 h.  

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #164 - novembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web