Butlletí Bibliosfera
novembre 2022 - #164

Notícies

Dies Europeus de la Solidaritat Local 2022

Del 15 al 30 de novembre tindrà lloc la setena edició dels Dies Europeus de la Solidaritat Local (EDLS), una campanya que vol donar a conèixer el rol que juguen els governs locals en la consecució del desenvolupament sostenible a nivell global i promoure una ciutadania informada i activa en relació amb els reptes que planteja aquest desenvolupament.

Per quart any consecutiu la Xarxa de Biblioteques Municipals col·labora amb l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona programant activitats adreçades a públic infantil i juvenil, relacionades amb la promoció d’una ciutadania solidaria, crítica i responsable amb els reptes globals, que en aquesta edició s’organitzen en dos eixos temàtics: Justícia i emergència climàtica i Educació per la pau.

Es tracta principalment de narracions, petits espectacles i tallers de reflexió per promoure ciutadans compromesos i actius. A més de les accions que es faran a la Xarxa de Biblioteques Municipals amb el suport de l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament de la Diputació de Barcelona, moltes altres propostes es duran a terme a altres localitats d’Europa. Totes es trobaran a PLATFORMA, la xarxa europea de governs locals.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #164 - novembre 2022

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web