Butlletí Bibliosfera
gener 2023 - #166

Recursos

Recursos per a les biblioteques en el Catàleg de serveis 2023

La Diputació de Barcelona publica el nou Catàleg de serveis per al 2023 amb tots els recursos econòmics, materials i tècnics que la corporació posa a disposició dels governs locals de la província. L’edició d’enguany posa a disposició dels ens locals 359 recursos, set dels quals són prestats directament per la Gerència de Serveis de Biblioteques.

Cal recordar que, ara fa dos anys, la Diputació va aprovar el Catàleg de serveis 2021-2023;  fet que ha permès oferir als governs locals de la província una oferta de recursos més estable i simplificada, per tal de facilitar-los la planificació al llarg del mandat i, també, reduir els costos de gestió.

Els recursos en l’àmbit de biblioteques responen a la voluntat de la Gerència d’oferir a tots els ciutadans uns serveis bibliotecaris de qualitat, així com l’accés a tota la ciutadania a la informació, el coneixement i la cultura. Entre els serveis en matèria de biblioteques trobem la digitalització i difusió dels fons locals i patrimonials, la catalogació dels fons especials de les biblioteques públiques, els estudis per a la creació o millora d’equipaments bibliotecaris, el projecte de mobiliari de biblioteques noves o en trasllat i les jornades i seminaris en l’àmbit de la lectura i la biblioteca pública.

Cercador de recursos

El Catàleg de serveis 2023 compta amb un únic cercador web, que permet obtenir catàlegs a mida segons diferents criteris com població, termini de sol·licitud, tipus de recurs o la matèria, com ara Cultura.

Cada recurs conté informació completa dels ens destinataris i dels requisits d’accés, els criteris de valoració i puntuació, els terminis de concessió i condicions d’execució i la justificació.

Relació de recursos per a les biblioteques

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #166 - gener 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web