Butlletí Bibliosfera
març 2023 - #168

Notícies

Sortegem 3 premis de 100 euros en llibres

Fins al proper 19 de març els seguidors de qualsevol dels comptes @bibliotequesxbm a Instagram, Facebook i/o Twitter poden optar al sorteig de 3 vals regal de 100 euros per comprar llibres a qualsevol establiment Abacus de Catalunya. Per fer-ho, han de contestar el quiz «Saps què pots fer amb el carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona?»

La Diputació de Barcelona convida els participants a respondre 5 preguntes relatives al carnet de la Xarxa de Biblioteques Municipals a través de la plataforma Easypromos. Entre els participants que responguin correctament totes les preguntes es farà un sorteig per obtenir 3 guanyadors d’un val de 100 € per comprar llibres a qualsevol establiment Abacus de Catalunya.

El sorteig organitzat per la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona juntament amb el Gabinet de Premsa i Comunicació de la Diputació de la Barcelona forma part de la campanya que posa en valor la Xarxa de Biblioteques Municipals i els serveis i recursos als què es pot accedir amb el seu carnet.

Per aquesta campanya s’han realitzat les peces següents:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #168 - març 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web