Butlletí Bibliosfera
març 2023 - #168

Destaquem

Torna el Concurs de Microrelats Marítims

Un any més, el Museu Marítim de Barcelona convoca el Concurs de Microrelats Marítims amb l’objectiu de promoure la creativitat literària i fomentar la difusió d'aquest gènere. Enguany tot gira entorn a la tragèdia del novembre del 2002 del petrolier Prestige. El concurs està obert a majors de 10 anys i s’estableixen tres categories segons l'edat. Participa i guanya una sortida de navegació amb una de les embarcacions de la flota del Museu Maritim. 

Tots els relats han de començar amb la següent frase: “13 de novembre 2002. S.O.S” i han de tenir una extensió màxima de 150 paraules. Es podem presentar en català o castellà i han de ser obres originals i inèdites.

Els textos s'han de fer arribar al blog del concurs fins al 23 d’abril de 2023. Cada participant podrà enviar tants relats com vulgui, però només optarà a un premi.

A cada categoria hi haurà tres guanyadors escollits per un jurat especialitzat que valorarà l’originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada i la capacitat d’impacte del relat.

Els guanyadors podran guanyar un lector de llibres electrònics, una sortida de navegació en una de les embarcacions de la flota del Museu Marítim de Barcelona (d’una durada aproximada de 3 hores) per a quatre persones o un lot de llibres.

L’entrega dels premis als guanyadors tindrà lloc el dia 19 de maig de 2023, al Pailebot Santa Eulàlia.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #168 - març 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web