Butlletí Bibliosfera
maig 2023 - #170

Notícies

Arriba la tercera edició de la “Supernit a les biblioteques”, una nit màgica entre llibres

Aquest esdeveniment multitudinari que passa simultàniament a les biblioteques per fomentar la lectura entre el públic infantil, enguany compta amb el popular personatge del Titó com a prescriptor. Organitzada pel canal SX3 de TV3 i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Girona i el Consorci de Biblioteques de Barcelona; la Supernit se celebrarà el 19 de maig en 220 equipaments d'arreu del territori.

El divendres 19 de maig, a partir de les 19.00, els nens i nenes podran participar a la Supernit a les biblioteques, que tindrà lloc en més de 220 equipaments d'arreu del territori, fruit de la col·laboració del SX3 amb la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya. Després de l'èxit que va tenir el 2018 i el 2019, arriba la tercera edició d'aquest esdeveniment multitudinari, en què es comptarà amb en Titó com a prescriptor, just quan aquest popular personatge del nou SX3 acaba de publicar el primer llibre del programa, "Les excursions d'en Titó".

Amb l'objectiu de tornar a ser l'esdeveniment simultani arreu del territori amb més seguiment de la història del SX3, els nens i nenes que hi vulguin participar hauran d'anar a la biblioteca que tinguin més a prop per inscriure's a la Supernit. La proposta, que és gratuïta, té les places limitades a la capacitat de cada equipament.

Les novetats de l'esdeveniment arriben de la mà del renovat SX3, amb la cara més popular entre els més petits: en Titó. En un dels capítols nous del programa, en Titó i el seu amic John C. convidaran els infants a anar d'excursió a la biblioteca, on gràcies als llibres es pot viatjar a diferents mons.

Una altra de les sorpreses de la proposta d'aquest 2023 serà l'estrena d'una cançó i un videoclip: "La biblioteca està plena de llibres". Aquesta peça, que s'ha creat expressament per a la Supernit, estarà protagonitzada per la versió animada en 3D del Titó i els animals del "Fa la la" que sempre l'acompanyen: el Ruquicorn, l'Oca de l'Empordà, l'Os bru del Pirineu i el Tritó del Montseny.

Com participar-hi?

L’activitat és gratuïta, però la capacitat dels espais és limitada i cal inscriure’s prèviament a la biblioteca triada. Primer, hauran de buscar al llistat que apareix al web super3.cat si les biblioteques del seu poble o ciutat participen en la “Supernit a les biblioteques”, o quines els queden més a prop i inscriure’s presencialment.

La cita és el divendres 19 de maig a les 19 h. L’activitat durarà 55 minuts i està recomanada per a nens i nenes d’entre 3 i 8 anys.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #170 - maig 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web