Butlletí Bibliosfera
maig 2023 - #170

Destaquem

Concurs de Relats Curts de TMB

La Xarxa de Biblioteques dona suport a la 17a edició del Concurs de Relats Curts de TMB per donar visibilitat als milers d’històries que passen cada dia en els trajectes en transport públic. La temàtica del concurs és lliure, però en el relat ha d’aparèixer algun transport o escenari de TMB (el metro, el bus, el Barcelona Bus Turístic, el Telefèric de Montjuïc o el Funicular de Montjuïc). És a dir, totes les categories del concurs tenen com a fil conductor els transports públics de TMB.

El concurs consta de quatre categories:

  • RelatLliure: text d’una extensió màxima de 3.500 caràcters (amb espais inclosos). En el relat ha d’estar present algun transport o escenari de TMB, ja sigui el metro, el bus, el Barcelona Bus Turístic, el Telefèric de Montjuïc o el Funicular de Montjuïc.
  • InstaRelat: publicació d’una foto a Instagram on aparegui algun transport o escenari de TMB (Metro, Bus, Barcelona Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc o Funicular de Montjuïc).
  • TuitRelat: relat, en format de tuit, mencionant a algun transport o escenari de TMB (Metro, Bus, Barcelona Bus Turístic, Telefèric de Montjuïc o Funicular de Montjuïc).
    L’extensió màxima és de 280 caràcters.
  • RelatEscolar: relat on estigui present algun transport o escenari de TMB, ja sigui el metro, el bus, el Barcelona Bus Turístic, el Telefèric de Montjuïc o el Funicular de Montjuïc. L’extensió màxima és de 3.500 caràcters (amb espais inclosos). L’edat per participar en aquesta categoria és des dels 8 anys fins als 17 anys. La modalitat es divideix en dos trams d’edat de 8 a 12 anys i de 13 a 17 anys.

Es pot participar en qualsevol de les quatre, o a totes elles, tantes vegades com es vulgui.

El període per participar finalitza el 29 de maig a les 12:00 h.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #170 - maig 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web