Butlletí Bibliosfera
juny 2023 - #171

Destaquem

La natura a través de les biblioteques

Un any més la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona s’ha sumat a la commemoració del Dia Europeu dels Parcs, que se celebra el 24 de maig, de la Setmana de la Natura, que té lloc des del 22 de maig -Dia mundial de la Biodiversitat-,  i del Dia Mundial del Medi Ambient, el 5 de juny, amb un programa d’activitats gratuïtes al conjunt de les biblioteques.

"Construint des de les nostres arrels" ha estat el lema escollit aquest any per commemorar el 24 de maig, una jornada que ens convida a protegir el valuós patrimoni natural i cultural de què disposem. Aquests dies les 45 biblioteques, els 5 centres de documentació i els 8 parcs participants del projecte han promogut desenes d’activitats de divulgació i sensibilització mediambiental: tallers, conta-contes, xerrades, exposicions, rutes guiades, presentacions de llibres i molt més!

La celebració s'ha enriquit amb la participació de la Xarxa de Biblioteques i centres de documentació amb fons ambiental #DocAmbCat, amb l'organització d’activitats al voltant de la celebració en els diversos equipaments.

 Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #171 - juny 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web