Butlletí Bibliosfera
octubre 2023 - #174

Destaquem

Les biblioteques respiren Picasso

L'any 2023 es commemora el cinquantè aniversari de la mort de Pablo Picasso i els seixanta anys de la inauguració del Museu Picasso a Barcelona. La Xarxa de Biblioteques Municipals se suma a la celebració oficial internacional “Celebració Picasso 1973-2023” amb un programa d’activitats i dinamitzacions que pretenen aprofundir en la figura i l’obra de Picasso, artista universal i amb una mirada polièdrica del món i de l’art.

Les Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona, se sumen a la celebració del prolífic artista malagueny amb una programació diversa d’activitats que permetrà aprofundir en un dels artistes més importants de la història de l’art.

Comptaran amb l’Eduard Vallès, expert en Picasso i conservador d’art modern i contemporani del MNAC, que parlarà sobre diverses facetes del pintor en relació amb Catalunya. Llegiran i comentaran amb els autors les novel·les “L’olor del desig” (David Cirici) i “L’estiu de l’amor” (Toni Orensanz), totes dues amb Picasso i el seu entorn com a protagonistes i també llegiran “Un artista anomenat Picasso” d’Òscar Carreño.

Per al públic infantil i juvenil també faran activitats que ens submergiran en l’imaginari de l’artista: s’aproparan a la vida i obra de l’artista a través d’àlbums il·lustrats; crearan màscares picassianes; pintaran a la manera de Picasso o experimentaran amb el color, les formes i els sentiments.

Més informació:

 

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #174 - octubre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web