Butlletí Bibliosfera
desembre 2023 - #176

Recursos

“El Montseny a la motxilla”, nova proposta educativa del programa Parcs i biblioteques, naturalment!

Autor: Oriol Clavera

Autor: Oriol Clavera

La Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona en el marc del programa Parcs i biblioteques..., naturalment! estrenen el projecte “El Montseny a la motxilla”. Aquest projecte és una proposta lúdica i educativa pensada per a les famílies, amb nens de 3 a 12 anys, amb l’objectiu principal de difondre i donar a conèixer el Parc Natural del Montseny.

La Xarxa de Biblioteques Municipals i la Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona en el marc del programa Parcs i biblioteques..., naturalment! estrenen el projecte “El Montseny a la motxilla”. Aquest projecte és una proposta lúdica i educativa pensada per a les famílies, amb nens de 3 a 12 anys, amb l’objectiu principal de difondre i donar a conèixer el Parc Natural del Montseny. El tema que tracta són els boscos, amb les particularitats del Montseny i en context d’emergència climàtica.

El material d’educació ambiental en què se sustenta el projecte conté:

Les motxilles que contenen tot aquest material es poden agafar en préstec.

Les biblioteques i centres de documentació participants són del sector del Vallès Oriental del parc, i posteriorment s’afegiran al projecte les biblioteques d’Osona i de la província de Girona que són als municipis del parc. Es tracta del Bibliobús Montnegre, la Biblioteca Les Escoles Velles d'Aiguafreda, la Biblioteca Núria Albó de la Garriga, la Biblioteca Joana Raspall i Juanola de Sant Antoni de Vilamajor, la Biblioteca Ferran Soldevila de Santa Maria de Palautordera, el Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Ciències Naturals i el Centre de Documentació del Parc Natural del Montseny. Secció Humanitats.

Parcs i biblioteques

El programa Parcs i biblioteques, naturalment! té com a objectiu la sensibilització i la divulgació ambiental entre els usuaris habituals de les biblioteques dels municipis de la Xarxa de Parcs Naturals que gestiona la Diputació de Barcelona i la població local d’aquests espais.

Més informació:

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #176 - desembre 2023

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web