Butlletí Bibliosfera
gener 2024 - #177

Destaquem

Cercle de Comparació Intermunicipal de Biblioteques i Tallers Mima

Ja està disponible l’informe de la darrera edició del 20è Cercle de Comparació Intermunicipal de Biblioteques. L’objectiu del Cercle és oferir un espai de reflexió i d'intercanvi per a la millora contínua del servei bibliotecari municipal. Això s’aconsegueix a través de diverses dinàmiques de treball que permeten l’anàlisi de dades i indicadors individuals per a obtenir propostes de millora aplicables a cadascun dels serveis locals que hi participen. La valoració mitjana per part dels participants en els tres tallers va ser molt bona: un 9,2.

Enguany es van celebrar els tallers durant el mes de març i hi van ser convocats 92 municipis. Els tallers van tenir lloc a Navarcles, Sant Feliu de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Santa Susanna i Terrassa. L’informe fa referència als resultats de tots els municipis de la demarcació que tenen servei de lectura pública i el podeu trobar aquí.

A més, durant la tardor també es van celebrar els tallers MIMA dirigits a municipis amb xarxa urbana de biblioteques de 5 biblioteques i més a l’Hospitalet de Llobregat, Cornellà de Llobregat, Santa Coloma de Gramenet, Badalona i Terrassa. La valoració mitjana dels tallers MIMA va ser de 8,7.

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #177 - gener 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web