Butlletí Bibliosfera
març 2024 - #179

Notícies

Nova borsa supramunicipal de tècnics Auxiliars de Biblioteques

La Diputació de Barcelona posarà en marxa, en breu, una borsa supramunicipal per a la cobertura temporal de vacants de Tècnic Auxiliar de Biblioteca. Aquesta convocatòria es destinarà als municipis que formen part de la Xarxa de Biblioteques Municipals amb l’objectiu de fer uns processos més eficients a l’hora de donar cobertura a les necessitats urgents de personal d’aquests equipaments.

Aquesta acció vol donar resposta a les reiterades necessitats de cobertura temporal de vacants que s’han detectat en aquesta categoria concreta. La voluntat és ser més eficients i evitar fer tants processos de selecció per a cada ajuntament i donar així cobertura a les necessitats urgents dels municipis que formen part de la Xarxa de Biblioteques Municipals, formada per més de 233 biblioteques i amb més de 1.400 treballadors. Aquests equipaments públics, a la província de Barcelona, es gestionen mitjançant un conveni entre cadascun dels ajuntaments i la Diputació de Barcelona. 

Les biblioteques tenen un paper fonamental en la vida dels municipis, ja que a banda de ser un equipament cultural també són un punt de trobada, un espai de dinamització social i un refugi climàtic per afrontar temperatures adverses.

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #179 - març 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web