Butlletí Bibliosfera
juliol 2024 - #183

Destaquem

Lectures refrescants

Un estiu més, la Xarxa de Biblioteques Municipals ofereix el servei de biblioteca portes enllà: bibliopiscines, biblioparcs, bibliojardins, biblioterrasses, etc. Crear nous lectors i associar la lectura amb el temps de lleure són els principals objectius d'aquests serveis d'estiu.

D’entre aquests, els serveis més comuns són les biblioplatges i bibliopiscines, que posen a disposició del públic documents de lectura ràpida com ara còmics, contes, diaris i revistes. També hi ha biblioterrasses, biblioplaces, biblioparcs i bibliojardins, espais per a la lectura a l'aire lliure, alguns d'ells fins i tot oberts durant tot l'any.

A més de llegir novel·les, còmics o contes, també es pot participar en tallers i assistir a xerrades o narracions de contes a les  biblioplatges, bibliopiscines i d'altres espais a l'aire lliure, com ara jardins, parcs o terrasses que estan habilitats durant els mesos de juliol i agost. També permet aconseguir obres en préstec i fer-se el carnet de la biblioteca.

En aquest enllaç es pot consultar la trentena de biblioteques i bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals que apropen els seus serveis a les platges i piscines de la demarcació.

Sol, aigua i diversió poden combinar-se amb un bon llibre!

Més informació:

Serveis d'estiu 2024

Boletín: Bibliosfera
Número de boletín: #183 - juliol 2024

 
 

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Àrea de Cultura
Gerència de Serveis de Biblioteques
Comte d'Urgell, 187
08036 Barcelona
934 022 241
El Bibliosfera al web