Butlletí Servei de Teleassistència
Núm. 52 (octubre 2022) - #52

Notícies

Campus Gutenberg’22: «Comunicació i divulgació científica per la pau» [+]

El campus Gutenberg-CosmoCaixa sempre és una bona ocasió per conèixer projectes i noves perspectives en matèria de comunicació i divulgació científica. Després de dues edicions virtuals per la pandèmia, els passats 19 i 20 de setembre el campus va celebrar-se la 12a edició, ja en format presencial, a l’auditori i àgora del Museu de la Ciència CosmoCaixa, sota el lema «Comunicació i divulgació científica per a la pau». Ja es troben disponibles a YouTube les gravacions de les jornades centrals.


A les jornades van participar 300 professionals del periodisme, la comunicació i la divulgació de la ciència de diversos àmbits i països. I durant dos dies es van debatre i compartir investigacions, experiències, projectes, tallers i propostes en sessions centrals (taules rodones, Inspiring Talk, espectacle i Premis Gutenberg-CosmoCaixa 2022) i sessions paral·leles, dividides en macrotemes, amb els segments: Anàlis de casos, Con mucho arte, Tallers, Masterclass, Mucho Arte/Molt d’Art/ Muito Arte i Espais de treball.


La llista de reproducció de les sessions inclou les activitats següents:


El Campus Gutenberg-CosmoCaixa està organizat pel Máster de Comunicació Científica, Médica i Ambiental de la Universitat Pompeu Fabra-Barcelona School of  Management (UPF-BSM), la Fundación “la Caixa” i el  Centro de Estudios de Ciencia, Comunicación y Sociedad (CCS-UPF).
 

 

Podeu ampliar aquesta informació aquí
 

 

Font: CCS-UPF 

Boletín: Butlletí de cultura científica BCN Science Corner
Número de boletín: Núm. 52 (octubre 2022)

 
     

Subscripció: Alta / Baixa
Valorem la vostra privacitat

Oficina d'Estudis i Recursos Culturals
C/ Montalegre, 7
Pati Manning
08001 Barcelona
Tel. 934 022 565

X Youtube Facebook Instagram